Temel Karamollaoğlu’ndan Önemli Açıklamalar

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ittifaka dair ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Merak edilen pek çok sorunun yanıtı haberin detaylarında

Oğuzhan Asiltürk İddiaları Spekülasyon

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Youtube üzerinden Cüneyt Özdemir’in konuğu oldu. Karamollaoğlu, katıldığı canlı yayında oldukça önemli açıklamalarda bulundu ve yaptığı açıklamalarla pek çok soru işaretinin de yanıtını verdi.

Temel Karamollaoğlu ilk olarak Oğuzhan Asiltürk konusunu aydınlattı. Bilindiği üzere Saadet Partisi iktidarına dair Oğuzhan Asiltürk’ün yönetimi ele geçirdiği söyleniyordu. Karamollaoğlu ilk olarak bu konuya açıklık getirdi. Canlı yayında Oğuzhan Asiltürk’e dair çıkan haberlere spekülasyon diyen Saadet Partisi Başkanı, Oğuzhan Bey’in kendilerinin bir abisi ve bir büyüğü olduğunu ancak partinin organlarının da belli olduğunu belirtti.

İttifak ve Bakanlık Söz Konusu Değil

Karamollaoğlu’ndan beklenen açıklamalardan bir tanesi de ittifak konusuydu. Bir süredir Saadet Partisi’nin cumhur ittifakına kaymış olduğu da konuşulanlar arasında yer alıyordur. Genel Başkan, henüz seçimlere zaman olduğunu hatırlattı. Seçimlerin yaklaşması ile birlikte bu tür konuların gündeme gelmesinin ve tartışılmasının daha sağlıklı olacağını savundu. Seçim dönemine girmeden ittifak konusunun bir faydası yok diyen Başkan, kendisine yöneltilen AKP sorularını da yanıtladı.

Temel Karamollaoğlu yapmış olduğu açıklamada AKP’nin tuzla buz olduğunu ve kurucu kişilerin partiden ayrıldığını belirtti. Son zamanlarda gündeme gelen bakanlık konusuyla ilgili olaraksa kendisine bir bakanlık teklifi gelmediğini, gelse bile herhangi bir öneminin olmadığını belirtirken bakanların Recep Tayyip Erdoğan’ın sözlerine göre hareket ettiğini de sözlerine ekledi.

One Reply to “Temel Karamollaoğlu’ndan Önemli Açıklamalar”

1. Hiçbir zaman barajı dahi geçemeyecek siyasi parti liderlerini anlamak mümkün değil. A ya da b partiye destek verseler en azından bir anlamı olur. Amaçları ne bilmiyorum. Temel Bey de bu örneklerden biri.